Переоформлення ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії, транспортування теплової енергії магістральними і місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання теплової енергії

 

Ідентифікатор 01012
Термін виконання 3 дні (щодо ліцензій, види господарської діяльності яких звужені) / 1 тиждень (щодо ліцензій, які є чинними на день набрання чинності Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності» та мали обмежений термін дії)
Результат послуги Розпорядчий документ про переоформлення ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії, транспортування теплової енергії магістральними і місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання теплової енергії. Відмова у переоформленні ліцензії / залишення заяви без розгляду.
Перелік документів
  1. Заява про переоформлення ліцензії на виробництво, транспортування і постачання теплової енергії (встановленої форми відповідно до постанови НКРЕКП від 07.07.2021 р. №1085 «Про затвердження Змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності у сфері теплопостачання»).
  2. Оригінал ліцензії.

У разі неподання ліцензіатом документів, передбачених постановою НКРЕКП від 22.03.2017 р. №308 «Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності у сфері теплопостачання» (зі змінами), у визначений термін, ліцензіат подає документи, визначені постановою НКРЕКП від 07.07.2021 р. №1085 «Про затвердження Змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності у сфері теплопостачання».

Вкладення Інформаційна картка

 

Підтримка України

terminal

Взяти талон


 dia

veterans line